Joventut obre les inscripcions per participar al Carnaval ‘Martorell és creatiu’

441

Amb el lema Martorell és creatiu, dissabte 6 de febrer, els carrers del municipi es tornaran a omplir d’originals disfresses de Carnaval. Les inscripcions ja són obertes al Centre Cultural. L’Ateneu de Can Carreras acollirà la festa jove, el divendres 5 de febrer, i els més petits gaudiran del Carnaval infantil de l’Esplai Guspira, diumenge 7 de febrer a la plaça de Les Cultures.

La regidoria de Joventut escull cada any un eix d’animació diferent que ajuda a dinamitzar el Carnaval. El lema triat és Martorell és creatiu, amb la intenció de “donar amplitud a la festa, engrescar els participants a desenvolupar les seves pròpies idees i lluir més varietat de disfresses”, ha dit la regidora de Joventut, Cristina Dalmau.

Es manté el canvi de recorregut de la rua que es va a dur a terme l’any passat. Les comparses es trobaran al carrer del Mur, a les 16.00h. Una hora més tard es farà el pregó a la plaça Germana Sant Ramon i, a les 17.30h, començarà la rua que serà més curta, doncs “se suprimeix la coreografia al passeig de Catalunya i es potencia que tota la rua sigui un espai d’exhibició, especialment a la rambla de Les Bòbiles”, ha explicat Dalmau.

El veredicte i lliurament serà a les 20.30h a Ca n’Oliveras, mitja hora més tard començarà el sopar de colles i el ball de Carnaval sessió familiar. A les 01.00h, s’iniciarà la sessió golfa a la Nau 2 per a majors de 16 anys. Cal recollir invitacions a les Oficines d’Atenció al Ciudatà del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones.

Premis i categories
Es lliurarà un premi a la colla amb la millor disfressa (500 euros), un premi a la colla més simpàtica, divertida, dinàmica i ballaria (350 euros), un tercer premi a la colla que millor representi el lema del Carnaval (200 euros) i el premi especial de la regidoria de Salut (200 euros).

Inscripcions
Els interessats han d’omplir el full d’inscripció (adjunt) i lliurar-lo al departament de Cultura i Joventut, 2n pis del Centre Cultural, abans del 14 de gener de 2016.

Carnaval jove i infantil
Divendres 5 de febrer, l’Ateneu de Can Carreras allotjarà el Ball Jove de Carnaval. Diumenge 7 de febrer, l’Associació Juvenil Esplai Guspira farà el Carnaval Infantil amb un espectacle d’animació, una rua i un petit concurs, a partir de les 11.00h a la plaça de Les Cultures.