Joves inscrits a Garantia Juvenil inicien el curs d’Alemany al Centre de Promoció Econòmica

370

Quinze joves inscrits al Sistema de Garantia Juvenil inicien el curs d’Alemany A1 (Marc Europeu de Referència) a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica. El curs està subvencionat pel Fons Social Europeu, la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Consorci de Formació Continua de la Generalitat de Catalunya.

El curs d’Alemany A1 consta de 150 hores de formació i es durà a terme de dilluns a divendres, de 09.30 a 13.30h. Les classes es van iniciar la passada setmana i finalitzaran el dia 11 de desembre de 2015.

L’objectiu d’aquest curs d’idiomes és que l’alumnat pugui arribar a comprendre i utilitzar expressions quotidianes i familiars i frases molt senzilles encaminades a satisfer les primeres necessitats bàsiques d’aquest idioma. Presentar-se i presentar una tercera persona i poder formular i respondre preguntes sobre detalls personals com ara on viu, la gent que coneix i les coses que té.

Amb aquesta formació bàsica es pretén que l’alumne aconsegueixi interactuar d’una manera senzilla amb una altra persona adquirint competències lingüístiques, sociolingüístiques i socioculturals i competències pragmàtiques.

Formació en Idiomes i TIC Garantia Juvenil
El Centre de Promoció Econòmica de Martorell ofereix també un curs més d’idiomes Anglès B1, emmarcat en el mateix programa adreçat a persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil.

El curs Anglès Nivell B1 (Marc Europeu de Referència) s’inicia el dia 14 de desembre fins al dia 22 de març de 2016, de 09.30 a 13.30h, amb una durada de 240 hores, i en el qual encara queden places disponibles.

Els joves interessats encara poden realitzar la seva preinscripció a través del formulari habilitat en el web Molí Empresa o bé presencialment de dilluns a divendres, entre les 10.00 i les 13.30h, al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell (Camí del Riu, s/n 08760 Martorell Tel. 93 775 31 01 moliempresa@martorell.cat)