Joves inscrits a la ‘Garantia Juvenil’ faran una sessió informativa per fer pràctiques remunerades a l’Ajuntament

762
Joves Garantia Juvenil
Joves Garantia Juvenil

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell durà a terme una sessió informativa per participar al programa de contractació laboral de joves en pràctiques beneficiaris del programa ‘Garantia Juvenil’ a Catalunya, gràcies a la subvenció atorgada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. La sessió informativa tindrà lloc el 17 de novembre, a les 11.00h, al Molí Empresa.

L’Ajuntament de Martorell realitzarà la contractació de joves, d’entre 16 i 29 anys, per fer de suport en diferents departaments municipals. Les pràctiques remunerades duraran 6 mesos i seran a jornada completa. La finalitat és que puguin millorar la seva ocupabilitat, amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral.

Requisits

Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil; estar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya; acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional, i complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques. Tots els requisits i les condicions previstes en aquesta base s’han de mantenir i poder acreditar a la data immediatament anterior a l’inici del contracte.

Inscripcions

Els joves interessats ja poden realitzar la seva preinscripció a través del lloc web www.moliempresa.cat omplint el següent formulari.