Junts per Martorell presenta Xavier Fonollosa com a candidat a reeditar l’alcaldia

1332
Xavier Fonollosa

Junts per Martorell ha presentat Xavier Fonollosa com a candidat a l’alcaldia en les eleccions del proper 26 de maig en un acte celebrat aquest dijous al Centre Cultural. Fonollosa ha destacat que optarà a la reelecció per tres motius: estima envers Martorell, il·lusió i suport de la seva família. El candidat ha posat en valor la feina feta els darrers quatre anys com a aval per continuar al capdavant del govern municipal.

“He acceptat ser candidat perquè m’estimo Martorell amb bogeria, perquè tinc la mateixa força i il·lusió per seguir transformant i millorant el poble cada dia, i perquè tinc el suport de la meva família, que és el més important”. Així ha argumentat Fonollosa la voluntat de tornar a encapçalar una llista electoral davant un auditori Joan Cererols ple de gom a gom.

 Xavier Fonollosa, candidat a l'alcaldia per Junts per Martorell
Presentació de Xavier Fonollosa com a alcaldable de Junts per Martorell

El candidat ha destacat que “porto temps fent el porta a porta per les cases de Martorell i la gent, en general, em diu que està orgullosa de la feina que s’ha fet”. Ha assegurat que “a Martorell tenim un gran teixit associatiu; dediquem més recursos a la gent que més ho necessita a través dels Serveis Socials; hem omplert de color el poble per a que tingui el millor paisatge urbà; l’hem dotat de nous equipaments esportius per créixer en quantitat i qualitat, i hem engegat la construcció del nou barri de La Sínia”.

Xavier Fonollosa, candidat a l'alcaldia per Junts per Martorell

Fonollosa s’ha presentat a la concurrència com a un martorellenc de 51 anys que viu al barri de La Mina amb la seva esposa i les seves tres filles. És advocat i actualment exerceix, alhora que és màxim responsable de l’Agropecuària Comarcal de Martorell (El Sindicat), on hi treballa des de fa 30 anys. És regidor des del 2003 i té responsabilitats de govern des d’en fa 12, els darrers quatre com a alcalde, prenent el relleu a Salvador Esteve.

Xavier Fonollosa, candidat a l'alcaldia per Junts per Martorell

Fonollosa ha recordat la feina feta pel seu predecessor i ha dit marcar-se l’objectiu “que tots ens sentim orgullosos de ser de Martorell, una cosa que jo sento des de fa molts anys, fins i tot quan teníem un poble lleig. No volem tornar a ser un poble gris i afrontarem les eleccions per guanyar-les, amb vocació de servei, compromís i sentit comú”.

Han acompanyat Fonollosa a l’escenari l’actual regidor de Serveis Urbans, Via Pública, Mobilitat i Afers Departamentals, Lluís Esteve; la regidora d’Ensenyament i Coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Núria Canal, i la infermera martorellenca Sole Rosende.

Esteve ha enumerat vuit motius per confiar en Fonollosa: “Té molt bones arrels; és generós i empàtic; té una gran capacitat de treball i d’arribar a consensos; gestiona bé i aconsegueix els recursos necessaris; defensa com ningú els interessos de Martorell; està compromès amb el poble des de fa molts anys; segueix el mestratge de Salvador Esteve i és la garantia que el futur es decideix des de Martorell i amb gent de Martorell i no pas des d’un despatx de Barcelona o Madrid”.

Lluís Esteve

Canal ha lloat de Fonollosa “la valentia, el compromís, el sacrifici i la capacitat de treballar en equip. En Xavier és molt exigent, sap què és l’esforç i el treball, hi posa molta il·lusió i té valors, ja que sempre està disposat a donar un cop de mà”.

Núria Canal

Rosende ha obert l’acte en el què ha estat el seu primer parlament en públic. Ha recordat “com ha evolucionat Martorell en els darrers 25 anys, amb millores que requereixen esforç i treball. Crec que en Xavier Fonollosa és la millor persona i candidat per guiar-nos”.

Sole Rosende

A la presentació s’ha projectat un audiovisual que recull l’acció política dels darrers quatre anys i que inclou les adhesions de persones de Martorell relacionades amb àmbits com ara ensenyament, economia, política, associacionisme i sanitat.

Presentació de Xavier Fonollosa com a alcaldable de Junts per Martorell