Fonollosa vol seguir apostant per la transformació urbanística, un dels seus signes d’identitat

432
Acte campanya Junts per Martorell
Acte campanya Junts per Martorell

La plaça Mare Caterina, al barri del Camí Fondo, ha estat l’escenari d’un nou acte de campanya electoral de la formació Junts per Martorell. La transformació urbana del poble, els ajuts als col·lectius en risc d’exclusió social i l’aposta per la cultura en totes les seves vessants, han estat els eixos programàtics explicats aquest dissabte. Hi han intervingut el candidat Xavier Fonollosa i els seus companys de llista, Núria Canal, Albert Fernández i Sònia Pinedo.

“La transformació urbana és una de les petjades que ens identifica més clarament”, ha afirmat l’alcaldable Xavier Fonollosa. En els propers quatre anys, s’ha compromès a “reformar tot el passeig de Catalunya, entre Buenos Aires i el Camí Fondo, reurbanitzar el barri Verge del Carme, ampliar el Pavelló Esportiu Municipal per transformar-lo en un PAV6, i renovar el Teatre d’El Progrés per ampliar-ne la caixa escènica”. Fonollosa també ha destacat la futura ampliació de l’Hospital de Martorell i la instal·lació d’un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP).

Xavier Fonollosa, candidat Junts per Martorell

Albert Fernández, número 10 a la llista, ha remarcat que “hem donat resposta a les necessitats actuals de Martorell, però pensant en el Martorell del futur. Un dels nostres principals objectius són les persones, per això hem estat un dels pobles que ha destinat més recursos a les ajudes socials per a qui més ho necessita: la gent gran, les famílies en risc d’exclusió social, els aturats o els joves”.

Albert Fernández, número 10 Junts per Martorell

“Ens sentim orgullosos quan la gent de fora valora la transformació del nostre poble. Ara, tot està vinculat, tenim espais macos, verds i agradables”, ha subratllat Sònia Pinedo. La quarta suplent de la llista ha posat l’accent en el suport al desenvolupament cultural, a través de fires com el Vimart, el festival musical PAS, la nova Biblioteca o la transformació de la Nau 2 de Ca n’Oliveres”.

Sònia Pinedo, quarta suplent Junts per Martorell

Núria Canal, vuitena suplent, ha fet un paral·lelisme futbolístic amb les 14 regles de Johan Cruyff per descriure cadascun dels membres de la llista electoral. En aquest símil, ha qualificat Fonollosa de “l’entrenador” que ha de seguir “transformant Martorell en positiu”. Canal ha asseverat que l’actual alcalde és “un treballador incansable i un gran lluitador pel que creu”. “Ha visitat més de 10.000 cases els darrers quatre mesos per escoltar el que els ciutadans li havien de dir. En Xavier no fa política, només treballa per al seu poble i per a les persones que hi vivim. Això és el que ell entén per ser alcalde i el que transmet al seu equip”, ha reblat.

Núria Canal, vuitena suplent Junts per Martorell

“Hem de treure un gran resultat per seguir treballant per Martorell. Ens heu d’ajudar votant-nos, però també explicant a tothom que cal anar a votar, que no hi ha res guanyat, que ens pot anar de pocs vots i els necessitem absolutament tots. Us demano que ens torneu a fer confiança i que feu aquest últim esforç per aconseguir la victòria que necessitem perquè Martorell segueixi avançant a velocitat de creuer, com ho ha fet els darrers anys”, ha tancat Fonollosa.

Xavier Fonollosa, candidat Junts per Martorell