Karen Movsziszian, guanyador del IV Open Internacional blitz memorial Adolfo González

712
IV Open Internacional blitz Memorial Adolfo González
IV Open Internacional blitz Memorial Adolfo González

Més de 100 participants han pres part en el quart Open Internacional blitz memorial Adolfo González, que promou el Club Escacs Martorell. La cita ha tingut lloc aquest matí amb una desena d’escaquistes del club martorellenc i ha proclamat campió del torneig a Karen Movsziszian (CE Sant Andreu), que s’ha endut un premi en efectiu de 120 euros, un trofeu i la inscripció gratuïta al IV Torneig d’escacs actius EEM.

En la classificació general, Miguel Muñoz (Club Tres Peons) ha estat el segon millor jugador, mentre que Filemon Cruz (Club Tres Peons) ha estat el tercer. Aquests dos jugadors s’enduen 100 i 80 euros, respectivament, i els 50% i el 25% en la inscricpció del torneig actiu. Jose Antonio Herrera i Carlos Rojano han  estat el quart i el cinquè classificats i han tancat el top5 dels millors escaquistes del quart memorial Adolfo González.

Pel que fa als participants que són membres del club martorellenc, Olufemi Sharaibi ha estat el millor classificat, en el vint-i-tresè lloc. Joaquín Lacasta ha sigut trenta-dosè, mentre que el seGüent participant martorellenc ha sigut Cristobal Montero, en el lloc 63.  Xavier Caparrós (75), Francesc Galan (79), Josep Luis Garcia (81), Yolanda Laso (88), Jordi Marin (91), Marc Manel Berenguer (96),  Pablo Escamilla (100) han sigut la resta d’escaquistes martorellencs.

Record per una figura destacada a Martorell

Adolfo González, qui va ser periodista i corresponsal internacional especialitzat en escacs, va tenir una relació molt estreta amb Martorell. Per això, des del CE Martorell fa quatre edicions que s’aposta per retre-hi el seu particular homenatge. “Era un amant dels escacs i un dia en sva dir que jugaria l’Open fins que aguantés”, lloava el president del Club Escacs Martorell.

L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa ha estat acompanyat de la regidora d’Esports, Belén Leiva, en l’entrega de premis. Fonollosa ha agrait la tasca de la nova junta directiva del club i ha desitjat sort al nou dirigent del club, Francisco Javier García.

Una entitat renovada

Després de la dimissió de Jordi Bascuñana com a president del CE Martorell, l’entitat va decidir en la darrera assemblea donar-hi el testimoni a Francisco Javier García. Joaquín Lacasta en serà el vicepresident, mentre que Lluís Albert Rius serà el tresorer. Francesc Comajuncosas, com a comptable, Jose Luis Garcia com a secretari, el vicesecretari Jordi Marín i els vocals Yolanda Laso, Antonio Díaz, Cristóbal Montero i Andreu Tejedor completen el nou organigrama del club.