L’ Escola José Echegaray acapta més d’un miler d’euros per a la investigació del càncer infantil

569

L’Escola José Echegaray va recollir 1.200 euros per a la investigació del càncer infantil amb el I Torneig de Futbol Solidari Contra el Càncer Infantil, celebrat dissabte passat. La iniciativa parteix del cas d’un alumne del centre, que va patir un càncer del qual està completament recuperat. La família, pares i mares, professors i direcció del centre van unir esforços.

Durant tot el matí, les instal·lacions del centre martorellenc van acollir un torneig de futbol sala, una barra de bar, una parada amb polseres i altres objectes de regal solidaris, un photocall i un sorteig de joguines. En aquest conjunt d’activitats “s’hi van implicar 200 persones, entre la direcció i professorat i l’AMPA. Els diners recollits són la nostra manera de donar les gràcies a l’hospital pel tracte rebut”, explicava Verónica León, mare del nen del centre que va patir la malaltia.

L’any vinent, acapte a tot Martorell
L’Escola José Echegaray va recollir la proposta de la família i va implicar-se de ple en l’organització. La seva directora, Cristina Dalmau, recalcava que “actes d’aquest tipus fan que assolim amb més força els valors que com a escola UNESCO treballem amb els nostres alumnes”. Els organitzadors estan valorant la possibilitat de dur-lo a terme l’any vinent fora de les instal·lacions del centre d’ensenyament, per tal d’obrir-lo al conjunt de la població.