La 13a lliga social del Martorell Pàdel Club completa la competició del curs 2019-20

814
Torneig solidari Martorell Pàdel Club
Torneig solidari Martorell Pàdel Club

El Martorell Pàdel Club es prepara per a la 13a lliga social que organitza al desembre i que serà la última de les competicions que comenci del curs 2019-2020. L’entitat que presideix Anna Puente ha retardat una mica l’inici d’aquesta competició, que habitualment celebrava a l’octubre.

La lliga social ha obert inscripcions i inclou tres categories: 1a, 2a i 3a masculina, 1a i 2a femenina i 1a i 2a mixta. Aquesta és una competició que inclou partits entre setmana i que acaba el mes de juny, amb l’entrega de premis en la cloenda del curs. La presidenta de l’entitat Anna Puente, ha explicat que aquesta lliga és una cita que el club no perd de vista i explica com està organitzada. 

Anna Puente, presidenta Martorell Pàdel Club

El Martorell Pàdel Club va engegar ara fa dos mesos la temporada i l’escola i els equips federats han estat els primers a començar. Amb 140 nens i nenes, l’escola està creixent respecte el curs anterior. Els equips federats, onze en total, es reparteixen en tres femenins, cinc masculins, un de mixte i dos d’escola, mixtes també aquests últims. Mentre la lliga federada ha començat, la lliga social s’ha preparat i segueix amb les inscripcions obertes.

Pel que fa a actes més enllà de les lligues, el torneig benèfic en favor de Creu Roja Baix Llobregat Nord serà la propera cita, el 14 de desembre. Puente explica quins són els objectius d’aquesta col·laboració.

Anna Puente, presidenta Martorell Pàdel Club

Les inscripcions per al torneig solidari encara no són obertes, però les de la lliga social sí que ho estan i ho faran durant els darrers dies del mes de novembre. El preu és de 25 euros els socis i 35 els no socis quan es competeixi en una categoria, i de 40 i 50, respectivament, quan es faci en dues.