La primera edició de la Fira de Nuvis s’estrena als jardins de l’Enrajolada

813
1a edició de Fira Nuvis al jardí de l'Enrajolada
1a edició de Fira Nuvis al jardí de l'Enrajolada

La 1a edició de la Fira de Nuvis de Martorell s’ha inaugurat aquest matí als jardins del Museu de l’Enrajolada. L’esdeveniment compta amb la participació de més d’una desena de comerços de La Vila que s’han bolcat per oferir un seguit de serveis relacionats amb cerimònies nupcials.

La wedding planner de Century Box Viatges, Olga Cortés, ha estat l’encarregada de l’organització de la Fira de Nuvis. L’idea va sorgir amb l’objectiu de potenciar i promocionar el comerç local de La Vila, que molts cops, assegura, sembla oblidat. Els integrants de l’associació de comerciants Fem Vila de seguida es van sumar a la proposta. Cortés destaca la bellesa de La Vila i la possibilitat de trobar de tot en un comerç de proximitat i de qualitat.

Olga Cortés, wedding planner de Century Box Viatges

Els jardins de l’Enrajolada han proporcionat un ambient idoni per acollir la Fira de Nuvis i endinsar-nos en un ambient típic d’un casament. Comerciants d’àmbits diferents s’han unit per oferir en un sol espai des de vestits de núvia a rebosteria passant per servei de música en directe o joieria. La regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Rosa Cadenas, ha destacat la importància d’aquest tipus de fira per atreure clientela tant de Martorell com d’altres pobles.

Rosa Cadenas, Regidora de Comerç i Promoció Econòmica

Al llarg del dia hi ha hagut diferents activitats per amenitzar la Fira de Nuvis i que s’allargaran fins al seu tancament. Al migdia la mezzosoprano Anna Tobella i el guitarrista Eugeni Muriel han protagonitzat un dels moments més emotius quan han tocat les peces Ave Maria de Franz Schubert i Hallelujah de Leonard Cohen.