La 20a Cursa de Martorell frega els 600 participants a manca d’un dia per tancar inscripcions

1495
Cursa de Martorell
Cursa de Martorell

A punt de tancar les inscripcions, la 20a Cursa de Martorell ja suma 600 participants. El Martorell Atlètic Club (MAC) i l’Ajuntament de Martorell ultimen els detalls per a la prova, que se celebrarà aquest proper diumenge. La sortida (10.00h) i l’arribada seran al carrer Josep Vilar. La prova inclou les modalitats de 5 i 10 quilòmetres, en un circuit més urbà.

La cursa compta amb un circuit de cinc quilòmetres al qual es donaran una o dues voltes en funció de si es participa en la cursa de 5 o 10 quilòmetres. Després de la sortida al carrer Josep Vilar, el traçat pujarà pel carrer Sant Sebastià i l’avinguda Can Cases. Els corredors seguiran per l’avinguda Compte de Llobregat, un dels carrers més llargs per on es passarà. La cursa avançarà fins la plaça Frederic Duran fins arribar al carrer Doctor Francesc Massana i la plaça del Vi.

El gruix de corredors avançarà fins al barri de Buenos Aires per la plaça Rosa dels Vents, Felix Duran i Canyameres i enfilarà fins al barri de Camí Fondo. La cursa creuarà la Rambla de les Bòbiles i tornarà fins al barri Torrent de Llops, baixarà per l’Avinguda Francesc Riera. A la rotonda entre els carrers Pep Ventura i Pintor Fortuny, el circuit tornarà a Josep Vilar i seguirà la cursa de 10 quilòmetres una volta més o clourà en el cas de la de 5.

Pel que fa al nombre de participants, les inscripcions tancaran quan s’assoleixin els 800 corredors. L’organització de la cursa ha explicat que es fixa aquest número per poder garantir una bona atenció als corredors. Pel moment, i a manca de tancar demà el termini d’inscripció, es preveu la participació d’uns 600 corredors. En l’edició anterior, van superar-se els 850 inscrits.

Carles Castillejo, padrí de la prova

L’atleta Carles Castillejo, campió d’Espanya de 5.000 metres, 10.000 metres, mitja marató i marató i amb quatre participacions als Jocs Olímpics, apadrinarà l’esdeveniment i hi prendrà part per primera vegada. Els guanyadors del curs passat van ser Jaume Leiva (CE I run with Leiva) i Hasna Bahom (FC Barcelona), amb uns temps de 31’20” i 36’16”, respectivament.

Les curses infantils es correran després de les dels adults: a les 11.30h començarà la infantil i cadet, amb un recorregut de 1300 metres, i a les 11.45h serà el torn per als prebenjamins, benjamins i alevins, de 700 metres de traçat.