La 23a edició del Memorial Joan Corcoy marxa cap a Badia en una cita molt igualada

626
23è Memorial Joan Corcoy
23è Memorial Joan Corcoy

El Club Escacs Martorell ha organitzat aquest matí la última competició de l’any a la Casa de Cultura de La Vila, el Memorial Joan Corcoy, que ha recordat qui va ser jugador i president de l’entitat. El torneig ha aplegat 32 jugadors , vuit per cada equip, de quatre conjunts diferents (el CE I Cultura Badia, el CEUC Sant Feliu i els equips A i B del CE Martorell), i ha permès als jugadors més joves participar també en la cita.

El CEI Cultura Badia ha estat el campió de la 23a edició del torneig, amb 16 punts, i l’han seguit el CEUC Sant Feliu, amb 14’5, i el CE Martorell A (14) i el CE Martorell B (3). El sistema de competició ha estat de lligueta de tots contra tots a tres rondes i els vallesans han començat dominant des de la primera fase. Els de Sant Feliu de Llobregat s’han avançat a la segona ronda però en la última, els vallesans han tornat a imposar-se i han sumat la puntuació més alta per segellar la primera plaça.

Els més joves tornen a ser protagonistes

La 23a edició del torneig també l’ha completat la categoria infantil, que ha aplegat jugadors dels tres clubs. El guanyador ha estat Roger (Sant Feliu), Carla (CEI Cultura Badia) ha sigut la segona classificada, i els locals Julen i Eric han completat les quatre primeres posicions.

El club recorda Joan Corcoy com un president que va tenir molt present els més petits. Per això, diu el president Francisco Javier García, van en sintonia amb la seva intenció de fer créixer els escacs des de molt abaix.

Francisco Javier García, president CE Martorell

El club ha entregat els premis del memorial amb la presència de l’alcalde Xavier Fonollosa i els regidors Gerard Mimó, Lluís Amat, Albert Claramunt i Belén Leiva. El proper 12 de gener, començarà la Copa Catalana i la lliga arrencarà per als equips del club el 19 de gener.