La 25a edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple arriba aquest diumenge a les piscines martorellenques

1108

La campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple que promou la Fundació Esclerosi Múltiple complirà, enguany, 25 anys, i ho farà animant els banyistes a posar el seu gra de sorra per recaptar fons en la investigació i conscienciar sobre aquesta malaltia neurològica crònica.

Martorell se sumarà des de dos escenaris diferents. Per una banda, la piscina del Complex Esportiu la Vila. De l’altra, la piscina d’estiu dle Centre Integral d’Esport i Salut (CIES). a ambdues piscines és previst fer un salt multitudinari per part dels banyistes que hi siguin a aquella hora. En el cas de la piscina d’estiu, un tècnic del Departament d’Esports del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) dirigirà una sessió d’aiguagim per als assistents que vulguin sumar-s’hi.

La campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple convida els banyistes a nedar metres i després apuntar-los al compte general dels metres que s’hagin nedat arreu de les més de 600 piscines del país. A més, la Fundació Esclerosi Múltiple oferirà productes com samarretes, tovalloles o gorres perque els banyistes col·laborin. Als dos equipaments hi haurà guardioles per rebre els donatius amb què sumar en la investigació d’aquesta malaltia.

Un quart de segle nedant per l’esclerosi

Des de fa més de dues dècades, la Fundació Esclerosi Múltiple engega aquesta campanya per conscienciar els usuaris de les piscines catalanes sobre col·laborar amb aquesta malaltia que, de moment, no té cura. L’any 1994, 67 piscines van sumar-se a aquesta iniciativa. El cartell d’enguany va estar dissenyat per Mariscal. En motiu de la celebració dels 25 anys de la campanya, Mariscal ha tornat a dibuixar el cartell d’aquesta edició.