La 2a edició del MartoArtJove impulsa tallers urbans, musicals i artístics al Centre Cultural

510
MartArtJove
MartArtJove

La Regidoria de Joventut organitza, del 16 al 27 de juliol, la 2a edició del MartoArtJove Km0 al Centre Cultural. Els joves majors de 14 anys podran participar de tallers de grafits, urban dance, il·lustració, programació informàtica, rap, batukada, cinema, malabars, creació audiovisual, break dance, coaching i fanatic guitars. Els interessats poden inscriure’s, fins aquest divendres, a les Oficines d’Atenció a l’Usuari.

MartoArtJove Km0 és un programa creat a partir de la motivació dels joves des d’una doble vessant: són les persones encarregades de la formació i, alhora, d’aprendre d’altres joves de Martorell. La regidora de Joventut, Cristina Dalmau, explica que les sessions tenen per objectiu crear un espai de trobada per compartir coneixements, proposar nous reptes i relacionar-se amb altres joves que tinguin inquietuds similars.

Cristina Dalmau, regidora de Joventut

Es crearan 13 grups, d’entre 15 i 20 participants, coordinats per joves coneixedors de les temàtiques proposades. Les activitats seran gratuïtes amb 220 places disponibles. Per tal de fer els grups efectius, hauran de comptar amb un mínim de 10 persones. (Consulteu horaris).

Els participants hauran de fer les inscripcions a les Oficines d’Atenció a l’Usuari, en el següent enllaç http://www.patronatmartorell.cat/index.php/virtual i els joves menors d’edat, han de portar signades les autoritzacions que poden descarregar aquí.

El programa s’inclou dins el projecte #TransformaCCM per convertir el Centre Cultural en un espai d’emprenedoria i experimentació del jovent del poble.

MartoArtJove