La 34a Fira del Llibre de Sant Jordi a Martorell oferirà més de 10.000 títols per a petits i grans

418

Aquest dimecres, 18 d’abril, a les 18.00 hores, s’inaugura 34a Fira del Llibre de Sant Jordi, a la plaça de les Cultures. La carpa del Gremi de Llibreters de Martorell l’estrenarà l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve, acompanyat de la regidora de Cultura, Cristina Dalmau.

El Gremi de Llibreters, amb el suport de l’Ajuntament de Martorell, oferirà un gran assortit de títols en la carpa on s’exposaran més de 10.000 exemplars per a petits i grans. El 23 d’abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi, a cada comprador se l’obsequiarà amb una rosa.

Presentació de llibres a la carpa
Aquest dijous, 19 d’abril, es farà l’acte de presentació del primer llibre d’Anna Roig, cantant i professora de l’Escola Municipal de Música de Martorell: Tan de veritat com les coses que penso, les coses que m’invento i les coses que he somiat. La cantant de Sant Sadurní d’Anoia estarà acompanyada de la martorellenca Clara-Tanit Arquè, il·lustradora del llibre. L’acte serà a les 20.30 hores a la Biblioteca Francesc Pujols.

D’altra banda, el divendres 20 d’abril, a les 19.30 hores, a la Biblioteca Francesc Pujols, es farà l’acte de presentació del llibre dels martorellencs Natàlia Demidoff i Daniel Raya Demidoff: Estela de un héroe. Farà la presentació Màrius Garcia.

El dissabte, 21 d’abril, a les 19.30 hores, a l’auditori Joan Cererols del Centre Cultural hi haurà una la lectura dramatitzada de l’obra La reina de la bellesa de Leenane, de Malcolm McDonagh, a càrrec del grup local TIM Teatre.

Recital poètica i lectura del Premis Vila, per Sant Jordi
El 23 d’abril, diada de Sant Jordi, hi haurà el tradicional recital poètic de la Coral del Barri Rosanes a l’auditori Joan Cererols del Centre Cultural a partir de les 18.00 hores. Tot seguit, es farà la lectura de les obres guanyadores dels premis locals del Premi Vila de Martorell 2012.

Finalment, el diumenge 22 d’abril, d’11.00 a 14.00 hores, a la plaça de les Cultures hi haurà un circuit de tren de 5 polzades per a petits, organitzat per l’Associació dels Amics del Ferrocarril.