La 38a edició del Torneig 1 de Maig bat rècords de participació a les pistes de petanca

486
Torneig 1 de maig Petanca Martorell
Torneig 1 de maig Petanca Martorell

El Club Petanca Martorell ha celebrat aquest matí la 38a edició del Torneig 1 de Maig amb prop de 200 participants i les pistes de petanca plenes de dupletes. En total, 79 parelles i d’altres que s’han inscrit avui mateix han pres part en un torneig que va ser guardonat per la millor organització d’esdeveniments esportius a la passada Nit de l’Esport.

La jornada ha començat molt aviat, amb els partits en el quadre general. Els resultats de cada dupleta ha determinat les eliminatòries, que s’han dividit en general, consolació, repesca de general i repesca de consolació. Els participants abastaven des de categoria infantil fins a categoria sènior.

El bon temps, a més, ha acompanyat la cita, que ha ampliat les seves pistes al voltant de les instal·lacions per donar cabuda a tots els participants. El torneig ha tingut una aturada a mig matí per fer un esmorzar conjunt i ha seguit fins a quarts de tres, amb l’entrega dels premis.

Guanyadors repartits

La parella Salah-Jose Antonio s’ha imposat en el quadre general, seguits per Guillermo-Hurtado, Jose-Jordi i Manuel-Felipe. En el quadre de consolació, la millor parella ha sigut Toni-Paco, Sergi-Sergio han sigut els segons millors i Cotajo-Oscar, els tercers.

En la repesca de general, Miguel-Ángel han sigut els millors, seguits per Juan Carlos-Ángel i Mora-Juan. En la repesca de consolació, la dupleta guanyadora ha estat Márquez-Miquel.

La presidenta del Club Petanca Martorell, Loli Carballido, ha admès que el creixement del torneig els fa estar satisfets amb la seva acceptació.

Loli Carballido, presidenta CP Martorell

El CP Martorell no atura la seva competició, i des d’ara i fins al mes de juliol celebraran les 24 hores i prendran part en campionats de Catalunya per tripletes. Per a Carballido, això demostra el bon estat de forma pel que passen.

Loli Carballido, presidenta CP Martorell

L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, i els regidors Albert Fernández i Míriam Riera han participat en l’entrega de premis a les pistes de petanca.