La 5a edició del ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’ arrencarà a Martorell amb una jornada de ‘networking’

549
Networking al Molí Empresa
Networking al Molí Empresa

Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat (Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires), a través dels seus departaments de Promoció Econòmica, han posat en marxa una nova edició del ‘Fem Xarxa, Fem Empresa‘. La primera sessió del programa serà de networking per a franquícies, el 22 de novembre al Molí Empresa de Martorell.

‘Fem Xarxa, Fem Empresa’ va formar-se el 2014 per tal d’oferir cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat. Les accions estan pensades per potenciar l’esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial, i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de Martorell acollirà el 22 de novembre, de 9.30 a 13.00h, una sessió de networking centrada en les franquícies. Estarà destinada a que els participants treballin la seva xarxa de contactes, donant a conèixer la seva iniciativa empresarial i contactant amb possibles clients, proveïdors i socis.

El repte de la jornada és que les persones emprenedores coneguin i observin models de negoci que ja funcionen. Unir-se a una xarxa de franquícies els pot estalviar temps i errors alhora que es dona accés als beneficis d’emprendre en xarxa: avantatges competitius, accés a la tecnologia i més recursos de màrqueting. També incrementar la xarxa de contactes professionals i generar noves sinèrgies. Es preten apropar a les persones emprenedores les oportunitats que els hi poden representar les franquícies avui existents.

A través d’una sessió dinamitzada, volen assegurar que l’experiència i la participació del assistents sigui activa i efectiva, afavorint el coneixement del model de franquícia. En aquesta ocasió comptaran amb la ponència d’Alberto Rodilla, jove empresari especialista en màrqueting de vendes i neurociència. Dirigeix diverses empreses, tasca que combina amb l’assessorament de grans companyies en les àrees d’innovació i estratègia. També hi participaran vuit franquícies de diferents sectors (alimentació, restauració, botiga de moda, consultoria, forns de pà, productes ecològics, animals de companyia, llibreries, cosmètica, etc..).

Inscripcions

Les persones interessades a participar poden fer la seva inscripció a través del següent formulari. Més informació per correu electrònic echacon@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01.