La 67a Vuelta Ciclista a Espanya passarà per Martorell el proper 26 d’agost

355

La 67a edició de la Vuelta Ciclista a Espanya passarà per Martorell el proper 26 d’agost. Ho farà en la 9a etapa de la ronda amb sortida a Andorra i arribada a Barcelona sent la més llarga de la Vuelta, amb 196,3 quilòmetres de recorregut.

Martorell serà un punt estratègic de l’etapa amb un esprint intermedi per l’Avinguda de Comte de Llobregat i de Pau Claris. La comitiva de ciclistes tenen previst el seu pas per Martorell entre les 16.15 i les 17.00 hores. Feia 13 anys que la Vuelta no passava pel municipi.

Presentació a Barcelona
La presentació del pas de la Vuelta Ciclista per Barcelona i la Catalunya central s’ha fet aquest matí al peu de la Font de Montjuïc de la capital catalana. Hi ha assistit el director general de la Vuelta, Javier Guillén; el vicepresident primer de la Diputació, Alberto Fernández Díaz i la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos.

La 67a Vuelta a Espanya arrencarà a Pamplona el dia 18 d’agost i finalitzarà a Madrid el dia 9 de setembre després de 21 etapes. Aquest any, la ronda espera 20 equips i mobilitza durant el seu recorregut a una caravana formada per 1.500 persones. 147 països seguiran la prova a través de la televisió.