La Volta a Catalunya torna a passar per Martorell aquest diumenge

3652
Volta Ciclista a Catalunya

La darrera etapa de la 98a edició de la Volta a Catalunya passarà per Martorell aquest diumenge. La prova començarà i acabarà a Barcelona, en un recorregut de 154’9 quilòmetres de distància. Martorell serà un dels municipis pels quals transcorri l’etapa decisiva, i el pas dels ciclistes als peus del pont del Diable està previst cap a les 11.36h.

La Volta ja va creuar la nostra població dimarts passat en la 2a etapa de 175’6 quilòmetres de distància. Més de 200 ciclistes de 25 equips van rodar pel carrer del Mur, el pont d’Anoia, l’avinguda Pau Claris, l’avinguda Germans Martí, la rambla de Les Bòbiles i la B-224.

La competició passa per Martorell per 12a vegada consecutiva, tot aplegant ciclistes internacionals, com Nairo Quintana, Alejandro Valverde, Rigoberto Urán, Warren Barguil o Fabio Aru. A més, l’edició d’enguany inclou dues novetat de pes: per una banda, i per primer cop en la seva història, compta amb una prova femenina, la ‘reVolta’, que es corre dins del circuit de Montjuïc. A més, trepitja la Vall d’Aran i Vielha després de 25 anys sense fer-ho.

Alejandro Valverde va ser el guanyador de la passada edició, que també va passar per Martorell en el seu recorregut. Alberto Contador i Marc Soler van ser el segon i el tercer classificat, respectivament. Nairo Quintana, el guanyador de la prova de fa dos anys, tornarà a ser present a la Volta.