La 9a Fira de Nadal de Nou Martorell arriba diumenge amb tot tipus d’articles i activitats

1107
Fira de Nadal
Fira de Nadal

L’associació de comerciants de Nou Martorell celebrarà diumenge, 15 de desembre, la 9a Fira de Nadal a la rambla de Les Bòbiles amb tot de parades per comprar regals i productes típics d’aquestes dates festives. Comptarà amb una cinquantena de parades, de 10.00 a 20.00h, i amb activitats familiars durant tot el dia.

La Fira de Nadal oferirà parades de roba, material esportiu, sabates, parament per la llar, joguines, objectes de regal, flors i plantes, videojocs, viatges, complements i food tracks. L’esdeveniment ja és tota una tradició que serveix per promocionar el petit comerç de la zona i incrementar les vendes de cara al Nadal.

Les parades comercials es complementaran amb inflables infantils, repartiment de brou nadalenc (11.00h), tió gegant per als més menuts a la pista de gel, ubicada darrera el Mercat Municipal Les Bòbiles (12.00h), i a les 18.00h, es repartirà xocolata calenta amb xurros, ha avançat el dinamitzador de Nou Martorell, Lluís Gutiérrez.

Lluís Gutíerrez, dinamitzador Nou Martorell

El vicepresident de Nou Martorell, Toni Cruz, ha assegurat que els comerciants volen “convertir aquest diumenge en un dia d’esbarjo on tothom surti a passejar, a portar la canalla a patinar sobre gel i a fer les seves compres a casa”. La Fira de Nadal “no només serveix per fer bones vendes, sinó que és un gran aparador per donar-se a conèixer”.

Toni Cruz, vicepresident Nou Martorell

Aquest desembre, Nou Martorell està distribuint als domicilis un catàleg amb idees per regalar al Nadal de productes i serveis dels més de 70 comerços adherits a l’associació. El catàleg inclou un plànol de situació de tots els associats així com les promocions comercials d’aquestes festes i l’app de comerç online, ha recordat Lluís Gutiérrez.

Lluís Gutíerrez, dinamitzador Nou Martorell

A banda de la Fira de Nadal d’aquest diumenge a la rambla de Les Bòbiles, a la plaça Mare Caterina i a la plaça de l’Església s’instal·laran casetes nadalenques amb productes típics d’aquestes festes, del 13 de desembre al 6 de gener. La inauguració oficial es farà aquest proper divendres, a les 19.00h (plaça de l’Església), i a les 20.00h (plaça Mare Caterina).

Fira de Nadal de Nou Martorell 2019
Fira de Nadal de Nou Martorell 2019