La Biblioteca celebra dimecres un nou Sac de Rondalles per a infants de fins a 5 anys

434

La Biblioteca Martorell organitza aquest dimecres 12 d’agost a les 18.00h la tercera entrega del Sac de Rondalles per a infants de fins a 5 anys. Montserrat Peñalvert i Antoni Bea interpretaran el conte En Sethomes i en Setgeps, i després es farà un petit cercavila infantil per l’equipament. Fins dijous, els visitants de la Biblioteca també hi podran veure gegants i capgrossos.

El Sac de Rondalles és una proposta mensual dirigida a nens i nenes de fins a cinc anys, consistent en la interpretació d’un conte que fan els professors Montserrat Peñalvert i Antoni Bea. La tercera edició proposa En Sethomes i en Setgeps, una rondalla de Joan Amades que “explica la història d’un gegant, en Sethomes, que es pensa que és més valent i més fort pel fet de ser més gran. Però la història demostra que l’enginy fa que de vegades els més febles siguin els que triomfen”, com explica la dinamitzadora de la Biblioteca, Josefina Canals.

L’ambient de Festa Major també es viurà a la Biblioteca Martorell fins dijous amb els gegants Anoia i Llobregat i del Secretari Garvil, i de cinc dels 10 capgrossos locals: el Joanàs, la Roser, el Petit, la Madrona i el Roc. Canals explica que “després del conte, farem un petit cercavila per la Biblioteca que acabarem a la sala infantil, on els nens i nenes faran uns dibuixos. Després, s’editarà un llibre amb tot plegat”.

Aquesta serà la darrera activitat de la Biblioteca Martorell abans que l’equipament tanqui per vacances del 17 al 30 d’agost, ambdós dies inclosos.