La Biblioteca Martorell obre l’Aula d’Estudis durant 5 setmanes

684
Aula d'Estudi
Aula d'Estudi

L’Aula d’Estudis, el servei de la Biblioteca Martorell que ofereix un espai per a estudiar i preparar exàmens fora de l’horari habitual de l’equipament, ha obert portes aquest dilluns i romandrà actiu fins al 22 de juny. L’horari serà els matins de dilluns a dissabte, de 10.00 a 14.00h, i les tardes de dilluns a divendres, de 16.00 a 23.00h.

El servei facilitarà als estudiants, principalment als de batxillerat que es preparen la Selectivitat i als universitaris que afronten els exàmens finals, l’opció de preparar-se les proves en un espai confortable, silenciós i equipat amb ordinadors, material de consulta, i xarxa wi-fi gratuïta i il·limitada. A més, disposa d’aules per estudiar en grup o individualment.

La directora de la Biblioteca Martorell, Mercè Parera, afirma que l’equipament ofereix “molts avantatges” i per això rep una gran afluència d’estudiants. “La gent normalment es comporta molt bé i s’hi respira un ambient de tranquil·litat i concentració que facilita molt l’estudi. Intentem propiciar aquest clima de silenci i de calma que ens reclamen els estudiants”, diu.

Mercè Parera, directora Biblioteca Martorell

Durant el darrer període d’obertura, del 8 de gener al 3 de febrer, un total de 517 usuaris van passar per l’Aula d’Estudis, 179 més que en el mateix període de l’any passat. S’espera que en aquesta segona tongada de l’any augmenti el nombre d’estudiants, ja que el servei s’amplia una setmana més.