La Biblioteca reforça el seu horari nocturn per acollir l’Aula d’Estudis

368

La Biblioteca Martorell ofereix fins al 8 de febrer, el servei d’Aula d’Estudis per poder preparar els exàmens o treballs acadèmics en un ambient confortable, silenciós, amb ordinadors a l’abast, endolls, material de consulta i xarxa wifi gratuïta. L’horari és els matins de dilluns a dissabte, de 10.00 a 14.00h, i les tardes de dilluns a divendres, de 16.00 a 23.00h.

Mercè Parera, directora de la Biblioteca, comenta que “és un servei que els estudiants tenen molt present, ens funciona i està molt consolidat. Els estudiants es concentren més aquí que a casa seva, ja sigui perquè estan amb persones que fan el mateix que ells, pel clima que es crea o per les facilitats els hi donem”.

Mercè Parera, directora Biblioteca Martorell

Els usuaris tenen, a més, la possibilitat de reservar aules privades per estudiar o fer treballs en grup, tot i que Parera reconeix que aquest servei és molt més demandat en altres períodes del curs o per altres tipus d’usuaris, no tant pels de l’Aula d’Estudis.

Mercè Parera, directora Biblioteca Martorell

Estudiants de Batxillerat i universitaris configuren, majoritàriament, el perfil d’usuari de l’Aula d’Estudis. Durant el darrer període d’obertura, del 14 de maig al 22 de juny, un total de 1.223 persones van fer ús d’aquest servei, un 16,2% més que al mateix període de 2017.