La biblioteca s’omple d’infants i familiars en l’entrega de premis del 2n Concurs dels Superlectors

364
LLiurament diplomes 3r Concurs dels Superlectors
LLiurament diplomes 3r Concurs dels Superlectors

Quaranta-cinc infants, d’entre 3 i 10 anys d’edat, han rebut aquesta tarda a la Biblioteca Martorell un obsequi en haver assolit l’objectiu marcat pel 2n Concurs dels Superlectors organitzat per l’equipament. Els guardonats han llegit una vintena de llibres durant els tres mesos de durada del certamen, que vol fomentar l’hàbit lector entre els més petits. L’alcalde Xavier Fonollosa ha presidit el lliurament dels obsequis i ha felicitat els nens i els seus pares i mares per l’esforç i l’interès envers la lectura.

Prop de dues-centes persones han omplert de gom a gom la sala polivalent de la Biblioteca Martorell. Els participants han rebut com a premi un joc de cartes amb contes populars, un exemplar del joc de taula Quien es quien? o el joc Mastermind segons la franja d’edat –fins a 6 anys, de 7 a 8 anys i de 9 a 10, respectivament-. En total, la segona edició del concurs ha comptat amb 151 participants totals, que han llegit 1.225 llibres.

Fonollosa felicita els infants pel seu esforç
L’alcalde Xavier Fonollosa, acompanyat del primer tinent d’alcalde Adolf Bargués i del regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, ha presidit l’acte i ha felicitat els més petits “perquè llegir vint llibres en tan poc temps no és fàcil. Aquest és un concurs molt exigent, i alhora una gran iniciativa”. Fonollosa ha felicitat també “als pares i mares, per acompanyar els infants a assolir l’objectiu a través d’una activitat familiar”, i ha recalcat que “en fer la nova biblioteca no només volíem un nou espai ple de llibres, sinó un indret en el que s’hi fessin moltes activitats culturals, com és el cas”.

Després del lliurament dels obsequis, petits i grans s’han fet una fotografia de familia a la terrassa de la biblioteca, just abans que comencés l’actuació musical i de ball a càrrec de Toni Tonetti.