‘La Bústia’ celebra el seu 10è aniversari en un acte al Molí Empresa de Martorell

1211
10è aniversari 'La Bústia'
10è aniversari 'La Bústia'

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de Martorell va acollir dijous passat l’acte de commemoració del 10è aniversari de la publicació comarcal La Bústia. La vetllada va comptar amb actuacions, sorpreses i reconeixements, i van assistir representants institucionals, alcaldes i regidors, anunciants, empreses, entitats i lectors dels deu municipis de difusió de la publicació.

La Bústia és la publicació local i comarcal mensual de distribució gratuïta amb més de 50.000 exemplars distribuïts per edició. El mitjà aplega la informació i el suport publicitari que arriba a 10 municipis de tres comarques amb una població de més de 150.000 habitants: Martorell, Sant Andreu, Olesa, Esparreguera, Abrera, Sant Esteve, Collbató, Castellví, Gelida i Masquefa.

A l’acte de celebració dels seus 10 anys de vida hi van assistir unes 170 persones, entre les quals l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, l’alcaldessa d’Olesa, Pilar Puimedon, el de Sant Esteve, Enric Carbonell, el de Collbató, Miquel Solà, i el de Castellví, Joan Carles Almirall. A més, van ser-hi presents regidors i exalcaldes dels municipis als que dona cobertura el diari; Josep Ritort, secretari general de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), i membres d’entitats i associacions de la comarca.

El secretari general d’AMIC, Josep Ritort, va felicitar la publicació per l’efemèride i sobretot “el grup de persones implicades dia a dia en el projecte, un equip que ha aconseguit fer de la publicació un mitjà de referència en tirada i en audiència, i que forma part del grup de la millor premsa gratuïta que hi ha a Catalunya”.

Josep Ritort, secretari general AMIC

El director de La Bústia, Lluís Gutiérrez, va destacar la proximitat de la publicació, el servei, el periodisme lliure, rigorós i de qualitat, i el lideratge a la comarca i a Catalunya en lectors i en difusió.

Lluís Gutiérrez, director 'La Bústia'

El consell editorial de La Bústia va lliurar 15 reconeixements, entre els quals un a tres bessones de Martorell que han nascut el mateix any de La Bústia i han aparegut tots els aniversaris en la secció de ‘Felicitats’. Un vídeo amb les imatges de cada any de les tres nenes va fer emocionar la família i el públic va veure com recollien el record en directe. També es va fer un reconeixement als anunciats que han estat fidels a la publicació.

La primera part de la festa es va desenvolupar a la sala d’actes, presentada pel polifacètic martorellenc Dani ‘Pipo’, amb un esquetx d’Aula Teatre de Martorell i les actuacions del Mag Arnau d’Olesa de Montserrat. També es van projectar audiovisuals sobre notícies publicades, visites de personatges mediàtics i moments de treball, reconeixements i premis de l’equip de treballadors i col·laboradors de La Bústia durant aquesta dècada.

Els convidats van ser fotografiats en el photocall muntat per l’ocasió. Al final de la celebració, el públic assistent es va emportar l’edició especial de La Bústia corresponent al mes de desembre amb les principals informacions d’actualitat, un recull de les notícies més destacades publicades en aquests 10 anys i l’agenda d’activitats de Nadal dels 10 municipis, així com un calendari corporatiu de taula, de butxaca i algun material més dels patrocinadors.