La campanya ‘Parlem de l’alcohol’ promou una reflexió crítica dels joves i la festa a Martorell

351

El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) promou la campanya ‘Parlem de l’alcohol’. Es tracta d’una campanya d’informació i prevenció orientada a la població jove del Martorell.

L’objectiu és aportar dades i donar un toc d’atenció als professionals com servir d’excusa per obrir una reflexió crítica sobre la festa i el consum de substàncies entre els joves. La campanya ‘Parlem de l’alcohol’ la promouen els departaments de Joventut, Ensenyament, Salut i Benestar Social del PMSAPM.

Exposició ‘Ètica etílica’
Aquest dijous, 3 de maig, s’inaugura l’exposició ‘Ètica etílica’, de 18.00 a 20.00 hores, al vestíbul del Centre Cultural. A més, hi haurà la presentació de l’adaptació de l’informe FRESC (Factors de Risc en Estudiants d’Ensenyament Secundari) a Martorell. Tot seguit, hi haurà una xerrada sobre “Joves i alcohol” a càrrec d’un especialista.

M-ART-OBLEM
El divendres, 4 de maig, de 17.00 a 20.00 hores, l’associació BLEM i l’Esplai Guspira faran un seguit d’exhibicions de breakdance, skate, grafits i DJ amb el lema ‘M-ART-OBLEM, una manera de veure/beure’ a la plaça de Maria Canela, al barri de Can Carreres.

Xerrada i conferències
El dilluns, 7 de maig, a les 18.30 hores, es farà la xerrada ‘Com posar límits (dir no als fills adolescents)’, a càrrec de c.fronts, clínica en les fronteres, al Complex Educatiu. D’altra banda, el dimecres, 9 de maig, a les 18.00 hores es farà una conferència “La promoció de la salut des d’una perspectiva de gènere”, a càrrec de Carmen Cordón, cap del Servei d’Informació i Atenció a la Dona del PMSAP. La conferència es farà amb motiu del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones a l’auditori del Centre Cultural.

Finalment, el dijous, 10 de maig, a les 10.00 hores, hi haurà la conferència “Alcohol i conducció”, a càrrec d’un expert del RACC (Real Automòbil Club de Catalunya), a l’auditori del Centre Cultural.

Exhibició Dance Move i taller d’escriptura
El dimarts, 8 de maig, de 18.00 a 20.00 hores, es farà una exhibició Dance Move ‘Viure sense beure’ i cinefòrum “Joves i alcohol” amb la projecció del film ‘Lola, corre Lola!’ a l’auditori del Centre Cultural.

A més, el divendres, 11 de maig, de 19.00 a 21.00 hores, es farà un taller d’escriptura i hip-hop “Parlem d’alcohol”, a càrrec de Nano, a l’auditori del Centre Cultural.