La Casa del Terror atrau petits i grans a la 2a Fira de Bruixes de Fem Vila

1025
2a Fira de Bruixes Fem Vila
2a Fira de Bruixes Fem Vila

Tot i la pluja, la 2a Fira de Bruixes de l’associació de comerciants Fem Vila està registrant un bon nombre de visitants. La principal atracció està sent la Casa del Terror que l’Aula de Teatre ha preparat a l’antiga Sabateria Montesi. Paradetes, espectacles de foc, vidència, màgia i rituals acaben de vestir aquesta cita amb el comerç local.

Una trentena de tendals s’estén del carrer de Santacana fins la plaça de la Vila, des de divendres i fins diumenge, amb bijuteria, gastronomia, complements, essències, tarot o astrologia. Els visitants passegen atrets pel món esotèric i aprofiten per fer les seves compres de Halloween. Alguns clients i comerciants s’atreveixen a disfressar-se de zombie, bruixa, vampir o faune per sumar-se a la temàtica de la fira.

El president de Fem Vila, Òscar Monje, ha comentat que “al principi estàvem una mica espantants perquè no hi havia molta gent a causa de la pluja, però després han començat a venir i la veritat és que està anant molt bé. La Casa del Terror està tenint molt d’èxit i, a més, s’estan celebrant les ’12 Hores de Terror de Martorell’ a la Casa de Cultura que també atrauen el públic”.

Òscar Monje, president Fem Vila

La Casa del Terror està sent organitzada pel grup Som Dinàmics de l’Aula de Teatre de Martorell. Llargues cues d’infants i adults s’apleguen a la porta d’un edifici antic de tres plantes a la plaça de la Vila, 12. Durant 15 minuts, els visitants recorren les estances de la casa, tot trobant-se personatges terrorífics que els costarà d’oblidar, si més no aquesta nit.

En sortir d’un dels passis infantils (de 18.00 a 19.00h), l’Ollane Egea i la Clara Sanz han explicat, entre eufòriques i atemorides, la seva experiència al túnel. El seu únic desig era tornar-hi.

Ollane Egea i Clara Sanz, visitants Casa del Terror

La Gemma Travaria i el Ferran Llopart han participat d’un dels passis d’adults (de 19.00 a 22.00h) i, tot i haver passat algun mal moment, s’ho han passat d’allò més bé i han puntuat amb molt bona nota els actors, els decorats i les recreacions.

Gemma Traveria i Ferran LLopart, visitants Casa del Terror