La Casa del Terror, gran novetat de la 2a Fira de Bruixes per omplir de misteri La Vila

2108
Martorell esotèric. Fira de bruixes
Martorell esotèric. Fira de bruixes

L’associació de comerciants Fem Vila organitza aquest cap de setmana la 2a Fira de Bruixes com a preludi de la festa de Tots Sants i Halloween. L’atracció principal d’aquesta cita terrorífica serà una Casa del Terror amb diverses sessions per a infants i adults, a cura de l’Aula de Teatre de Martorell. La fira amplia un dia més l’activitat i enguany es perllongarà fins diumenge.

Casa del Terror, espectacles de foc, personatges terrorífics, espectacles de màgia i parades de tarot, d’astrologia, de vidència, de rituals i d’esoterisme seran els ingredients de la 2a Fira de Bruixes del Fem Vila. La cita més terrorífica de l’any s’instal·larà al carrer de Francesc Santacana entre la plaça de l’Església i la plaça de la Vila. Les atraccions i parades romandran obertes aquest divendres, 26 d’octubre, de 12.00 a 22.00h, dissabte 27, de 10.00 a 22.00h, i diumenge 28, d’11.00 a 22.30h, segons ha dit Òscar Monje, president de  Fem Vila.

Òscar Monje, president Fem Vila

Monje ha destacat que “aquest any organitzem una Casa del Terror a la casa de la Sabateria Montesi, a la plaça de la Vila, 12. Un edifici de tres plantes que ens han cedit els propietaris per a fer-hi l’activitat, i en la que l’Aula de Teatre ha preparat el muntatge”. Monje ha explicat que “farem Casa del Terror divendres, dissabte i diumenge, amb sessions infantil a les 18.00h i d’adults, de 19.00 a 22.00h”.

Òscar Monje, president Fem Vila

Isabel Valdivieso és una de les integrants del grup de teatre Som Dinàmics, sorgit a partir de l’Aula de Teatre de Martorell, i que farà la posada en escena de la Casa del Terror. Ha confessa que els visitants passaran molta por. “Entraran en una pel·lícula amb personatges bons i personatges dolents. Pels grans hi haurà més sang i fetge, i pels petits, un altre tipus d’espectacle”.

Isabel Valdivieso, membre del grup Som Dinàmics, format a l'Aula de Teatre de Martorell

En cada torn de la Casa del Terror es faran grups composats per 8 persones i els passis tindran una durada aproximada d’uns 10 minuts. El preu de cada sessió infantil serà de 2 euros i la d’adults costarà 3 euros, però s’aplicarà un descompte del 50% amb la presentació d’uns vals que els botiguers de La Vila distribuiran entre els clients que comprin aquests dies.

A més de la Casa del Terror, la 2a Fira de Bruixes inclourà petites performances al carrer, foc i espectacles de màgia. Els comerciants participaran de la festa disfressant-se i protagonitzant una batalla simbòlica entre castanyeres i bruixes.

Fira de Bruixes
Fira de Bruixes