La companyia Grappa Teatre escenifica ‘Clochard’, dirigida per Paco Mir, diumenge a El Foment

419

El Foment presenta aquest diumenge, a les 19.00h, l’obra Clochard de la companyia Grappa Teatre, dirigida per Paco Mir. Narra la transformació que pateix la meticulosa vida d’un modern executiu quan un rodamón es creua en la seva rutina diària. L’entrada a taquilla costa 15 euros, amb descomptes a majors de 65 anys, menors de 25 anys, aturats i grups de més de 10 persones.

Clochard és la paraula francesa que defineix als rodamóns que viuen en els parcs urbans i que dormen sota els ponts. És també el nom que ha escollit Grappa Teatre per escenificar un muntatge sense paraules on hi ha força situacions còmiques, però sense estar exemptes de destresa i ironia.

Amb aquesta obra, Grappa Teatre segueix amb l’estil d’humor que ha caracteritzat sempre les seves creacions. La música original d’Ia Clua amenitza el pas del temps de l’obra que, amb la força dels actors, enganxa l’espectador per acabar seduint-lo per la via de l’humor poètic. Un espectacle de gestos subtils que busquen el somriure còmplice del públic i també les seves rialles.

Narra la història de les trobades, en un banc d’un parc urbà, entre una sense sostre (Teresa Ros) i un executiu (Gilbert Bosch). Dia a dia, aquests dos personatges antagònics es van acostant fins a trobar, fins i tot, punts en comú a les seves vides.