La companyia Roberto G. Alonso representarà l’obra ‘A mi no me escribió Tennessee Williams’, dissabte al carrer

1145
'A mi no me escribió Tennessee Williams'
'A mi no me escribió Tennessee Williams'

El Foment de Martorell i la companyia Roberto G. Alonso presenten ‘A mi no me escribió Tennessee Williams’. Els espectadors estan convocats dissabte (21.15h) a El Foment, tot i que la representació tindrà lloc al carrer per donar més realisme a l’argument de l’obra. El preu de l’entrada anticipada és de 6 i 8 euros; 5 i 7 euros pels Amics d’El Foment, i 8 i 10 euros a taquilla.

Una dona d’edat indefinida explica les seves recances. Amb un gust especial per la hipèrbole sentimental, exposa les desil·lusions que l’han convertit en la persona que és ara i s’emmiralla en les heroïnes de Tennesee Williams o en les dives de la cançó. Rere les seves històries apareix una figura desnonada emocionalment i econòmicament que lluita per la supervivència amb les armes de la ficció, segons ha explicat la presidenta d’El Foment, Puri Massa.

Puri Massa, presidenta El Foment

Una peça amb dramatúrgia de Marc Rosich, que fa incursions en la dansa, el teatre gestual, el text clàssic, el playback, la cançó en directe i la performance, buscant la proximitat amb el públic en un escenari no convencional.

Puri Massa, presidenta El Foment

La companyia G.Alonso, amb més de 20 anys de trajectòria, és un referent de dansa pel seu particular llenguatge coreogràfic, caracteritzat per la fusió de la dansa amb la narrativa teatral i una concepció escènica imaginativa i detallista.