La companyia Veïns del barri Font de la Mina recapta uns 900 euros per la Cavalcada de Reis

412

El Foment ha acollit aquesta nit la representació de l’obra Ai pare perdoneu-me, a càrrec de la companyia Veïns del barri Font de la Mina. Amb les 140 entrades venudes, han aconseguit recaptar uns 900 euros nets que serviran per fer una empenta a l’organització de la Cavalcada dels Reis de l’Orient a Martorell.

Ai pare perdoneu-me és una obra teatral, escrita per Maribel Masip i dirigida per Olga Folqué, que la companyia Veïns va estrenar el passat mes de setembre per les festes del barri Font de la Mina i avui ha reinterpretat amb fins solidaris. “Un vodevil de ritme trepidant, plena de situacions còmiques i embolics, que porta a escena la història d’un paleta ben plantat que revoluciona un antic convent de monges en runes”, segons ha explicat Olga Folqué.

La fàbrica de joguines, nova carrossa
Cisco Querol, membre del Patronat de la Cavalcada de Reis, ha expressat que “per nosaltres és molt interessant aquesta col·laboració, no només per l’aspecte econòmic sinó perquè hi congrega tota una sèrie de persones que es vinculen a la nostra entitat. Cada any creixem amb incorporacions de nous voluntaris que ajuden a que l’arribada de Ses Majestats a Martorell sigui única i especial ”. Els membres del Patronat de la Cavalcada reformaran algunes carrosses i n’estrenaran una de nova que emularà una antiga fàbrica de joguines i que, segons Querol, enamorarà petits i grans per la seva tècnica i estètica.