La consellera de Governació Meritxell Borràs visita Martorell per la Diada

466

L’Ajuntament de Martorell, encapçalat per l’alcalde Xavier Fonollosa, ha rebut oficilament a la consellera de Governació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Borràs, en un acte a la sala de sessions del consistori. Borràs ha assistit als actes de la Diada previstos durant el matí al municipi i ha signat el llibre d’honor.

La consellera Borràs ha fet una visita oficial a Martorell com a consellera de Governació. En una recepció oficial a la sala de plens, l’alcalde Fonollosa ha dit que “celebro que hagis tingut la deferència de ser a Martorell en un dia tan significatiu com la Diada, i per això, estem molt satisfets”. Com a anècdota, Fonollosa ha explicat que era la primera consellera que acollia en condició d’alcalde.

Agraïment a la invitació

En la seva intervenció, la consellera Borràs ha dit que “aquest és el meu primer Onze de Setembre com a consellera i el visc amb molta emoció. Aquest matí hem assistit a l’ofrena com a acte més institucional i per una patriota com jo m’omple d’orgull. Ser a Martorell, per la proximitat amb la meva ciutat (L’Hospitalet de Llobregat) és com ser a casa. Us agraeixo la invitació”.

La consellera Borràs ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament. En el seu text, Borràs ha dit que “el Pont del Diable pot donar testimoni de la nostra història mil·lenària i ara vivim uns moments trascendentals del nostre país. Us animo a participar a construir un país amb un futur de benestar, progrés i llibertat”.

L’alcalde Fonollosa ha fet entrega d’una litografia del símbol més emblemàtic de Martorell: el Pont del Diable. En l’acte hi han assistit una bona representació de regidors de l’equip de govern municipal i de l’oposició. A més, la consellera ha estat acompanyada pel secretari general de Governació i Relacions Institucionals, Francesc Esteve.