La Creu Roja i els Motards recolliran joguines diumenge a la rambla de Les Bòbiles

336

L’acte central de la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord arriba aquest diumenge 20 de desembre al matí a la rambla de Les Bòbiles. La institució solidària rebrà la col·laboració dels Motards Martorell per recollir joguines destinades a famílies amb dificultats econòmiques. Al llarg del matí, s’han programat activitats familiars, entre les que destaca la presència de diversos personatges de Star Wars.

La marató començarà a les 10.00h i es perllongarà fins les 13.00h, a través d’un punt de recollida de la Creu Roja i els Motards Martorell, que també han preparat: xocolatada, exhibicions de les tasques dels voluntaris de la Creu Roja, mostra de motos, dansa amb l’Espai Dansa de Martorell i amb la 113 Dansa. Escola d’Arts Escèniques d’Olesa, un servei d’entrepans i begudes i la presència de personatges de Star Wars, portats per l’associació d’aficionats catalans a aquesta saga cinematogràfica.

Uns 450 infants, els destinataris
El president de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord, Santiago Sánchez, espera “poder igualar o millorar la xifra de l’any passat, que va ser d’unes 270 joguines”, i el seu homònim als Motards Martorell, Pep Solà, destaca que “després de ser-hi l’any passat, repetim, i per la nostra entitat és un plaer immens. Som un col·lectiu solidari sempre que podem. Diumenge rebrem la visita de motards de Cervera, Tarragona i La Seu d’Urgell”.

Els destinataris són uns 450 nens i nenes de 8 municipis del Baix Llobregat Nord. La coordinadora de Creu Roja Griselda Sanahuja espera “que cada infant rebi almenys dues joguines. Entre la campanya de Martorell i d’altres en volem aconseguir unes 900”. A partir del dia 20, els voluntaris començaran a agrupar les joguines en lots per edats, perquè les famílies, previ avís, puguin passar a recollir-les.