La febre Doraemon aterra al Círcol amb la presentació de la II Mostra de Cinema Anime de Martorell

402

Un taller de dibuixos i maquillatge infantil, amb Doraemon com a protagonista, ha servit per presentar, aquest dijous al Círcol, la II Mostra de Cinema Anime de Martorell, que es durà a terme fins el 25 d’octubre i tindrà al gat còsmic com a eix temàtic.

Els infants participants s’han pintat la cara emulant Doraemon i Dorami, han après a dibuixar el gat de la butxaca màgica i han pogut fer-se fotos amb els protagonistes de la sèrie al photo-call. L’activitat ha servit per donar a conèixer la programació de la II Mostra de Cinema Anime a Martorell, organitzada per la regidoria de Cultura i la productora Cine Àsia, que oferirà cinc projeccions gratuïtes i dos tallers, fins el 25 d’octubre a l’Ateneu de Can Carreras.

La presentació de la II Mostra de Cinema Anime ha comptat amb l’assistència de l’alcalde, Xavier Fonollosa, i del regidor de Cultura, Sergi Corral, qui ha destacat la “figura icònica” de Doraemon al Japó, proposada mascota oficial del país, “l’artesania i costumisme” de les pel·lícules d’adults seleccionades a la Mostra i la transcendència dels tallers per a apropar els martorellencs a la història i cultura japoneses.

Cartellera i activitats
Divendres, a les 17.30h, hi haurà una activitat de contacontes: Qui és Doraemon? I a les 18.30h, es podrà veure La isla de Giovanni, per a tots els públics. Dissabte, a les 18.00h, es projectarà Doraemon y los piratas de los mares del Sur, i a les 20.00h, El viento se levanta, destinada a un públic adult.

Finalment, el diumenge es podrà veure Stand by Me Doraemon, a les 18.00h, i es farà el taller 70 anys de les bombes d’Hiroshima i Nagasaki, a càrrec d’Eduard Tarrades, especialista en manga i anime. A les 19.30h, Millenium Actress, per a adults, clourà la II Mostra de Cinema Anime a Martorell.