La Federació Catalana d’Atletisme entrega a Martorell els premis de mitja marató i 10 quilòmetres

1208
Entrega premis Challenge

L’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural va acollir divendres el lliurament dels premis als guanyadors de la 2a challenge de mitja marató i 10 quilòmetres que organitza la Federació Catalana d’Atletisme (FCA), amb la col·laboració del Martorell Atlètic Club (MAC). Per segon any consecutiu, l’acord entre la FCA i l’Ajuntament de Martorell ha permès reunir els millors atletes de la temporada en aquesta modalitat de curses.

En total, les challenge han reunit 44 curses de 10 quilòmetres i 11 mitges maratons arreu de Catalunya en la temporada 2017-18. El vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas, el president del MAC, Sergi Cinto, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora d’Esports, Belén Leiva, van ser els encarregats de lliurar els guardons.

12 premiats per cada modalitat de challenge

En categoria general, Juan Manuel Álvarez Ramos (de categoria M35) i Yolanda Riera Goronza (categoria F35) han estat els millors corredors. Marc García Jiménez, Albert Sasot Vaño, Laura Terruzzi i Núria Ramos Estudillo han estat els segons i tercers classificats, respectivament. En la modalitat de 10km, s’han premiat fins a 12 guanyadors de 12 categories: júnior, sènior, F35, F45, F55 i F65 en dones. En masculí, les categories han estat júnior, sènior, M35, M45, M55 i M65.

Pel que fa a la challenge de mitges maratons, les categories han estat les mateixes que les de les curses de 10 quilòmetres, 6 per masculí i 6 per fmeení. Alejandro Vera Baeza (categoria sènior) i Laura Sánchez López (F35) han estat els millors corredors d’aquestes curses de fons. Alejandro Giral Aguilar i Jon Ander González Matías han estat el segon i el tercer classificat respectivament. Esther Vidal Gondón i Clara Bernadí Gasulla s’han endut les medalles de plata i bronze en la categoria general.

Menció especial per a la cursa de Martorell

El president del MAC, Sergi Cinto, va rebre els atletes a Martorell i va agrair la confiança de la FCA en apostar per Martorell per allotjar el lliurament. A més, va reconèixer que poder organitzar de nou la cursa de 10km de Martorell és motiu d’alegria.

Sergio Cinto, president MAC

El vicepresident de la FCA, Josep Maria Antentas, va lloar Martorell com un bon escenari per repetir altres cites especials per a l’atletisme català.

Josep Maria Antentas, vicepresident FCA

En el seu torn de paraula, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va felicitar els guardonats i va destacar la tasca del MAC en l’organització de les curses populars. A més, va recordar la trajectòria esportiva a Martorell, en totes les modalitats esportives.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Els millors corredors de les proves challenge van rebre una medalla i una litografia amb el dibuix del pont del Diable.

Premiats 10km i mitges maratons