La Federació Espanyola de Bàsquet repesca el BC Martorell per a la Lliga EBA 2015-16

606

La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) ha confirmat que el Bàsquet Club Martorell serà equip de Lliga EBA la temporada vinent. La nova competició passa de 14 a 20 equips i aquesta remodelació ha permès al conjunt que entrena Xavier Garcia ser repescat tot i haver consumat el descens el curs passat.

L’ampliació de places ha fet que la FEB inclogui als tretze equips que van disputar la temporada passada incloent-hi els tres equips que van baixar de categoria, més els quatre que van disputar la fase final de Copa Catalunya.

Els rivals del BC Martorell

Els equips confirmats a Lliga EBA són Martorell, Collblanc, L’Hospitalet, CE Sant Nicolau, JAC Sants, Quart, Santfeliuenc, Andorra B, Arenys, Salt, Pardinyes, Cornellà, Castelldefels, Igualada, Castellbisbal, Mollet i Barberà (catalans), Sant Lluís de Menorca i S’Arenal (Balears). Ara mateix ni ha 19 equips confirmats ja que la FEB esperava omplir tres places entre Aragó i Balears però només s’han presentats dos equips, tots dos de les Illes.

Plantilla tancada

La plantilla del BC Martorell per a la propera temporada la formaran dotze jugadors: Sergi Alà, Marc Bernadí, Edu Boja, Salva Claramunt, Mario Fuentes i Rubén Morales -que continuen del curs passat- i les sis noves incorporacions Guillem Jou, Nil Sabata i Deng Mayot (Bàsquet Manresa), Jordi Clotet (CE Sant Nicolau), Pau Virós (La Salle Manresa) i Albert Fusalba (filial).

Els sis jugadors que no continuen respecte el curs passat són Alberto Balboa i Luis Molina (Santfeliuenc), Fèlix López (Castellbisbal), Carlos Sintes (Aracena), Albert Fontanals (Sant Nicolau) i Josep Alemany. Albert Del Hoyo, qui havia jugat al BC Martorell el curs 2013-2014, ha fitxat per l’Igualada, equip amb qui s’enfrontarà a la Lliga EBA.