La festa de benvinguda de dissabte enceta les caramelles més ‘monstruosament’ divertides

604
Caramelles a la missa de la parròquia de Santa Maria
Caramelles a la missa de la parròquia de Santa Maria

Caramelles de Martorell organitza aquest dissabte (18.00h) la festa de benvinguda que precedeix l’inici dels assajos de les cançons que interpretarà per Setmana Santa. La trobada inclou enguany la temàtica dels monstres i se celebrarà a l’Ateneu. L’entitat ha dissenyat un concert de cançons tradicionals interpretades amb ritmes diferents i d’altres sorpreses.

Acabat el Carnaval, arriba la Quaresma. Set setmanes de màxima activitat per a Caramelles de Martorell, que posa en marxa els assajos dels tres cants que s’interpretaran el diumenge i dilluns de Pasqua per carrers i places de la població. Però abans, s’escalfen motors amb una festa de benvinguda. Cantaires i resta de població hi són convidats.

Una festa que aquest cop es farà a l’Ateneu: “Per sonoritat i il·luminació, és el millor lloc per acollir-la, perquè inclourà un concert de cançons populars i tradicionals, però amb ritmes inesperats”, avança la presidenta de l’entitat, Anna Gil. Una vetllada per a petits i grans, en la que es presentaran les tres noves cançons de Setmana Santa i altres sorpreses, algunes relacionades amb els monstres, que seran centre d’interès.

Anna Gil, presidenta de Caramelles de Martorell

A partir d’aquí, Caramelles de Martorell engegarà els assajos durant cinc dissabtes consecutius -16, 23, 30 de març, 6 i 13 d’abril-, de 18.00 a 19.00h a l’Esplai de la Gent Gran de La Vila. La destinació final serà la doble cantada del diumenge 21 i dilluns 22 d’abril. El diumenge de Pasqua, des de les 09.30h, els cantaires actuaran a carrers i places de la Vila, i el dilluns serà el torn de Buenos Aires, Can Cases i Camí Fondo, entre d’altres. La previsió és fer “recorreguts molt similars o idèntics als d’anys anteriors, tot i que encara no ho tenim perfilat del tot”, afegeix Gil.

Anna Gil, presidenta de Caramelles de Martorell

Com cada any, l’entitat posarà a la venda butlletes per al sorteig d’una Mona de xocolata i una de pa de pessic i gema confitada, que es lliurarà el diumenge de Pasqua.

Anna Gil, presidenta de Caramelles de Martorell

Els números es podran comprar en diversos establiments, que l’entitat facilitarà properament a través de la seva pàgina de Facebook.

Caramelles
Caramelles