La FHSJDM convoca els concursos de dibuix i fotografia dins la Setmana de la Lactància

587

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) convoca el concurs de fotografies o dibuixos relacionats amb l’alletament per commemorar la Setmana de la Lactància Materna. Els premis seran de 200 euros per a la millor fotografia i 50 euros en material pel dibuix seleccionat. Participaran totes aquelles peces rebudes fins el dia 25 d’octubre i es podran veure les obres finalistes al vestíbul del centre hospitalari.

Al 6è concurs de fotografies hi pot participar qualsevol persona major de 16 anys. Només cal enviar una fotografia que tingui com a temàtica l’alletament matern. En el cas del concurs de dibuixos, enguany arriba a la segona edició i la FHSJDM torna a convidar infants i adolescents a fer una obra relacionada amb la lactància materna. Tots els menors de 18 anys hi poden participar. Les fotografies i dibuixos s’han de presentar en format digital jpg amb una mida màxima de 10 MB a semlacmat@martorell.es. Les bases del concurs completes es poden trobar al web de la FHSJDM.

La Setmana de la Lactància Materna 2020 és una activitat organitzada per la FHSHDM juntament amb l’ASSIR Baix llobregat Nord-Atenció Primària Costa de Ponent i compta amb el suport dels Ajuntaments del Baix Llobregat nord: Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. A la pàgina web de la FHSJDM, hi ha tota la informació sobre les diferents activitats.