La Fira del Comerç i Medieval de Nou Martorell omplirà la rambla de Les Bòbiles aquest cap de setmana

1225
Fira Medieval Nou Martorell
Fira Medieval Nou Martorell

L’associació de comerciants Nou Martorell organitza aquest dissabte i diumenge 8 i 9 de juny, la 14a edició de la Fira del Comerç i Medieval. La rambla de les Bòbiles s’omplirà, durant els dos dies, de comerciants, medievals, atraccions, tallers, motor i nous espectacles.

La Fira del Comerç és el gran aparador de l’associació de comerciants i empresaris Nou Martorell perquè els establiments locals de tot tipus de sectors donin a conèixer novetats i promocions. Els medievals és el 10è any que exposen i oferiran els seus productes característics i artesanals. Entre les diverses actuacions, la falconeria amb vols d’aus dissabte i diumenge, noves actuacions, faquirisme, cercaviles, titelles i música.

El president de l’associació Nou Martorell, Marc Casasayas, recorda que aquesta fira és la més important del comerç local i oci de la comarca. Es citaran més de 100 estands, mercaders i actors. La Fira es podrà visitar dissabte i diumenge durant tot el dia i no tanca al migdia.

Marc Casasayas, president Nou Martorell

Com és habitual, durant tot el cap de setmana passaran músics, hi haurà sorpreses, i pels més petits atraccions i un gran inflable de l’empresa martorellenca MR Park. La part comercial es completarà una exposició de vehicles.

Fira del Comerç i Medieval Nou Martorell