La Fundació Victoria de los Ángeles lliurarà un premi especial al Concurs Palet

708
Fundació Victoria de los Ángeles
Fundació Victoria de los Ángeles

Joventuts Musicals de Martorell i la Fundació Victoria de los Ángeles han arribat a un acord per tal d’incloure un nou premi especial a la 2a edició del Concurs de Cant Josep Palet de Martorell. El certamen se celebrarà del 8 a l’11 de març a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural.

El guardó, que es dirà Premi Victoria de los Ángeles, implicarà la participació a totes les masterclasses i activitats formatives de la Fundació Victoria de los Ángeles i del festival LIFE Victoria. El president de Joventuts Musicals de Martorell, Aleix Palau, ha dit que el premi suposa, a més d’una important oportunitat per als participants, la implicació en el certamen d’una de les institucions de referència dintre de l’àmbit musical estatal.

Aleix Palau, president Joventuts Musicals Martorell

El festival LIFE Victoria “barreja joves promeses de la lírica amb figures consagrades”. Des de Joventuts Musicals de Martorell, van considerar que el concepte “encaixava molt bé amb el tarannà del Concurs Palet, que pretén impulsar noves veus i nous cantants, però d’una forma actualitzada i moderna”.

Aleix Palau, president Joventuts Musicals Martorell

La Fundació Victoria de los Ángeles s’obre a l’art en majúscules, de la mateixa forma que Victoria de los Ángeles va ser sensible no només a la música, sinó també a la literatura i a les arts plàstiques. Una sensibilitat que va saber compartir i comunicar, sempre amb generositat, i a través de la veu, possiblement el millor instrument de tots, però també el més fràgil.

Fundació Victoria de los Ángeles