La Fura dels Baus està ultimant els detalls de la seva particular reinterpretació de la llegenda del pont del Diable, amb la que esperen deixar-nos bocabadats aquest dissabte, 27 d’abril. El macroespectacle, dirigit per Carlus Padrissa, és un dels plats forts de la Fira de Primavera 2019. Es representarà en dues funcions gratuïtes al mateix pont: a les 21.30h i a les 22.30h.

El director artístic de la Fura, Carlus Padrissa, ha avançat que “es tracta d’un espectacle molt conceptual on buscarem les paraules del diable, què representa el diable avui dia: la contaminació, la desigualtat, la immigració… i quina pot ser la solució. Només us donaré una imatge: començarem posant un cotxe en òrbita per simbolitzar que, quan els humans ja no puguem viure a la terra i no hi hagi futur per als nostres fills, haurem d’anar a Mart a construir-lo i destruir-lo, si no canviem el nostre comportament”.

Carlus Padrissa, director artístic Fura dels Baus

Padrissa ha posat en valor que aquesta edició serà singular, ja que comptaran amb “col·laboradors de luxe”, com els Gegants de Martorell i la Colla de Diables i Dracs de Martorell, a més d’un grup de motoristes. Segons ha explicat, com a novetat, es durà a terme una xarxa humana de diables que “no s’havia fet mai fins ara”. L’espectacle comptarà, també, amb la col·laboració de l’artista Quico Palomar, la soprano Alba Fernández i el baríton Toni Marsol.

El regidor de Cultura, Sergi Corral, ha recordat que, “després de set edicions de la llegenda representada en diferents disciplines artístiques i per diferents entitats, està més que consolidada al nostre municipi. Els veïns i els visitants esperen amb candeletes que arribi aquest dia”. Corral ha convidat tothom a gaudir d’una jornada màgica, alhora que ha animat a visitar la Fira de Primavera, on “la gent podrà gaudir de la ciutat i de la millor oferta gastronòmica local”.

Sergi Corral, regidor de Cultura
Cartell de La Llegenda del Pont del Diable
Cartell de La Llegenda del Pont del Diable