La gala de moda a la Torre de les Hores acapta 1.200 euros per lluitar contra el càncer

482

La 3a Gala Show d’Estilisme i Complements va reunir aquest divendres dues-centes persones a la Torre de les Hores i va aconseguir acaptar 1.200 euros a benefici de la junta local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer. Les propietàries dels establiments organitzadors Perles d’Armari, Puig Joiers i Sonia Pinedo Beauty Center van mostrar-se molt satisfetes pel gran suport rebut de particulars, establiments i institucions. Sabates, bosses, roba de festa, llenceria i roba de núvia van ser les protagonistes de la cita.

Sobre la catifa vermella estesa als jardins de la Torre de les Hores, que s’iniciava a l’entrada de l’emblemàtic edifici i que recorria en forma de lletra L una bona part del jardí plagat d’espectadors a banda i banda, van desfilar joves i infants exhibint col·leccions de sabates i bosses, joies, roba de festa, llenceria i vestits de núvia. Entre el públic hi eren presents els creadors d’algunes de les peces exhibides: el dissenyador Jordi Dalmau -vestit de núvia-, l’escultora i dissenyadora Fili Plaza -joies- i l’estilista i perruquer Antonio Garrido.

A més de les 200 persones que hi van assistir, que van fer possible acaptar per la lluita contra el càncer 1.200 euros, van col·laborar en la cita l’Ajuntament de Martorell -amb una nodrida representació de regidors encapçalada per l’alcalde Xavier Fonollosa-, la Fundació Francesc Pujols, la Fundació Arc de Sant Martí i una desena d’establiments relacionats amb la moda, l’estètica i la restauració de Martorell que s’afegien a l’aportació de gènere dels comerços organitzadors de la vetllada.

Models de Martorell i dissenyadors d’arreu

Les models martorellenques que van lluir els vestits i els complements són, com explicava l’estilista Sonia Pinedo, “totes amateurs: amigues i clientes dels nostres respectius establiments i les nenes de l’Espai Dansa de Carmen Bea, qui ha estat l’encarregada de conduir l’acte. Porten temps preparant a consciència aquesta gala i ho han fet molt bé, cada cop millor. A més, el temps ens ha respectat i hem pogut fer la desfilada en un exterior fantàstic, unint moda i cultura”.

Pinedo també va destacar que “aquest cop ha vingut fins aquí el dissenyador Jordi Dalmau, que anteriorment ja havia col·laborat a les altres dues gales. Els dissenyadors valoren el muntatge i s’animen a venir, i n’estem molt contentes”.