La guanyadora del Concurs Palet estrena diumenge nou cicle M’Clàssics

579
Paula Sánchez-Valverde, guanyadora del 2n Concurs de Cant Josep Palet
Paula Sánchez-Valverde, guanyadora del 2n Concurs de Cant Josep Palet

Aquest diumenge se celebra a Cal Nicolau (19.00h) un concert que estrena la temporada del cicle M’Clàssics, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorell i Joventuts Musicals. Anirà a càrrec de la guanyadora del 2n Concurs de Cant Josep Palet, la soprano Paula Sánchez-Valverde. La cantant arribarà a la cita acompanyada de la pianista Viviana Salisi Vilajuana.

Nascuda a Pamplona l’any 1991, Sánchez-Valverde va començar els estudis musicals als 8 anys amb el piano. Més endavant va entrar al Consevatori de Grau Mitjà Pablo Sarasate i va finalitzar els estudis superiors de cant al Conservatori Superior de Musica del Liceu. En la seva trajectòria professional ha ofert concerts d’obres com ara El guardià dels contes (M.Ortega), Teatre de Sarrià amb L’occasione fa il ladro (G.Rossini), Il conte vaig donar Marsico (G.Balducci) i El barber de Sevilla (G.Paisiello), La revoltosa (R.Chapí) i Il viaggio a Reims (G.Rossini).

En el passat any va tancar la temporada dels sopars lírics del restaurant 7 portes de Barcelona i va debutar al Palau de la Música Catalana cantant el Carmina Burana (C. Orff) al costat de l’orquestra i cor del Gran Teatre del Liceu. Ha participat en nombrosos concursos de cant, i ha guanyat el primer premi en cant al XXII concurs per a joves intèrprets de la Diputació de Girona; el primer premi en el XXIII concurs de cant Mirabent i Magrans de Sitges; el premi especial Fundació Ferrer i Salat al 55è Concurs Tenor Viñas del Liceu, i el 2n Concurs de Cant Josep Palet de Martorell.

L’acompanyarà al piano Viviana Salisi Vilajuana, qui va ser professora seva. Salisi es dedica des de fa més de 25 anys a l’acompanyament del repertori vocal i té estudis superiors de piano. Des de 2001 és pianista repertorista de l’Escola Superior de Música de Catalunya, centre en el que va cursar, l’any 2013, el màster en interpretació de la Música Antiga. Des de 2015 és també professora del màster de lied Victòria dels Àngels i col.laboradora habitual dels Amics de l’Òpera de Sarrià en la seva temporada d’Òpera de cambra.