La III Fira de la cervesa artesana reparteix 550 gots de vidre commemoratius

554

Organitzada per la regidoria de Patrimoni Històric, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Martorell i la botiga local Volstead, dissabte passat va tenir lloc a la plaça de l’Església la III Fira de la cervesa artesana. L’esdeveniment va comptar amb una desena d’estands de cervesa i gastronomia, i es van repartir 550 gots de vidre commemoratius.

La III Fira de la cervesa artesana va comptar amb la presència de vuit productors i distribuïdors de cervesa, nacional i d’importació, així com tres estands de degustació gastronòmica. El públic assistent es va poder entaulat a la part central de la plaça de l’Església. La vetllada va estar acompanyada per la Big Band de l’Escola Municipal de Música de Martorell i altres combos que van oferir música en viu.

“Hem consolidat la Fira de la cervesa, convertint-la en una cita esperada pels martorellencs. Ha estat un encert fer-la en horari de tarda i ha tingut molta acceptació la música en viu. La barreja de menjar i beure sempre funciona. Alguns expositors, fins i tot, van esgotar existències”, ha dit la regidora en funcions de Patrimoni Històric, Comerç i Turisme, Maria Hinojo.

Els participants a la III Fira de la cervesa de Martorell van ser: Cervesa Espiga, Gatgraz, Tro Ales, la Calavera, Humana, Distribució, Gruit Projects, Volstead, Carla, La Cuinera de la Vila i Va de Gla. Es van repartir prop de 550 gots de vidre commemoratius de la fira que es van esgotar en les primeres tres hores. L’organització encara va vendre un centenar més de gots de plàstic.