La III Shopping Night d’El Progrés avança les rebaixes en un entorn centenari

432

Quan les compres i l’oci es fusionen en un entorn privilegiat és la Shopping Night (08760) Summer edition que divendres va celebrar, als jardins del centenari Progrés, la seva tercera edició. Una vintena de parades de roba, parament per la llar, decoració, bijuteria i complements amb descomptes de fins el 50%, copes, música en directe i tallers infantils van completar la vetllada.

El Centre Cultural i Recreatiu El Progrés, amb la col·laboració d’Emme Creacions, va organitzar divendres la III Shopping Night, de 19.00 a 02.00h. Una vintena d’establiments van vendre roba de dona i nens, complements, productes per la llar, bijuteria, teràpies alternatives i massatges amb atractius descomptes.

Els visitants també van poder fer un mos a les dues food tracks vintage que van oferir crèpes i menjar mexicà, així com els famosos sucs smoothies, combinats de fruites i verdures, a més de vins i còctels i altres productes de menjar, tot plegat als jardins d’una entitat centenària com El Progrés.

Chill out i tallers infantils
Els organitzadors destaquen l’èxit de la zona chill out per prendre un vi o una copa i escoltar els Totem Trio, un grup de jazz i funky que va amenitzar la nit. Com a novetat, els pares i les mares van poder deixar una estona els seus fills als tallers infantils de pintura i figures geomètriques.