La imatge d’un escalador a Montserrat guanya el Concurs de Fotografia de Muntanya

409
25è Concurs Fotografia de Muntanya
25è Concurs Fotografia de Muntanya

Més de 600 persones van decidir, amb el seu vot, els guanyadors del 25è Concurs de Fotografia de Muntanya de l’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM) aquest cap de setmana passat a Cal Nicolau. L’obra guanyadora del primer premi va ser una fotografia de Ricard Vidosa, en la qual hi apareix un escalador ascendint per les agulles de la muntanya de Montserrat.

Reina d’Escòcia (7B) al Bisbe, de Ricard Vidosa, va ser la guanyadora del primer premi del concurs, amb 215 vots i la imatge d’un escalador pujant una paret de la muntanya de Montserrat, amb vistes de fons de la regió dels Frares Encantats. La va seguir amb 207 punts Tardor al Montseny, de Jaume Monés, l’estampa d’una fageda en l’època de la pèrdua de la fulla. En tercer lloc, amb 184 punts, va finalitzar Sense títol de Ton Toset, un ocell de colors blavosos en el moment d’emprendre el vol. Pel que fa al premi especial de fotografia de les sortides de l’AEM, Ignasi Soriano va guanyar-lo amb una imatge panoràmica de l’ermita i entorn de Sant Pere d’Auïra, amb 67 vots.

Bona participació i molta gent visitant l’exposició
Xavi Tió, president de l’Agrupació Excursionista de Martorell, destacava que “enguany hem tingut un repunt de fotografies participants, ja que hem arribat a la seixantena, i a més, ha vingut força gent a visitar l’exposició entre el dissabte a la tarda i el diumenge al matí”. En total, 612 persones van decidir, votant amb 3,2 i 1 punt, les imatges que més els agradaven, les guanyadores d’un concurs que serveix perquè “l’entitat es doni a conèixer a tothom coincidint amb unes dates tan assenyalades com són les festes del Roser”, afegia Tió.