La jornada electoral s’obre amb normalitat als 12 col·legis de Martorell

542

Martorell ha iniciat la jornada electoral amb tota normalitat en els 12 col·legis i 35 meses que s’han establert en les municipals d’aquest diumenge 24 de maig. Durant hora abans de l’obertura dels col·legis electorals s’ha constituït les meses amb tota normalitat. Des de les 9 del matí i fins a les 8 del vespre, podran exercir el seu vot 18.344 martorellencs.

Els 12 col·legis electorals són a les oficines de l’Ajuntament i la Casa de Cultura (districte 1); l’antiga escola Montserrat (districte 2); l’Institut Pompeu Fabra, el col·legi Vicente Aleixandre, les Instal·lacions Esportives Municipals, el local de l’associació de veïns El Pla, el Centre Cultural i la llar d’infants Les Torretes (districte 3); i al Complex Esportiu Torrent de Llops, el Complex Educatiu Torrent de Llops i el Mercat Municipal Les Bòbiles (districte 4).

Durant tot el dia una quarantena de professionals de l’administració local vetllaran perquè la jornada electoral es desenvolupi sense cap incidència. Creu Roja Baix Llobregat Nord ofereix durant tot el dia un servei gratuït per aquelles persones que tinguin dificultats per anar a votar.

Cobertura informativa

Durant tota la jornada electoral, Ràdio Martorell (91.2FM) fa un seguiment dels comicis amb butlletins especials i fent una cobertura exhaustiva, tot informant de les possibles incidències. A partir de les vuit del vespre, s’informarà del recompte de vots amb connexions amb la central de dades, i anàlisi dels resultats.

També es pot fer seguiment de la jornada a través del web municipal (www.martorell.cat), del twitter (@AjuntaMartorell) i el facebook de l’Ajuntament.