La línia R8 de rodalies Renfe recuperarà el servei habitual el proper dimarts 2 de febrer

976
Estació RENFE Martorell
Estació RENFE Martorell

La línia R8 recuperarà el servei habitual el proper dimarts 2 de febrer, una vegada finalitzats els treballs de reparació dels danys que es van produir a l’àmbit de la Bifurcació Mollet arran del robatori de cable del passat desembre. D’aquesta manera, el servei quedarà recuperat coincidint amb l’inici de les classes del segon trimestre del curs universitari de la UAB.

Hi haurà, però, afectacions entre el 27 i 30 de gener. Per motius tècnics i per agilitzar el restabliment de la línia, entre els dies 27 i 30 de gener la R8 prestarà el servei entre Martorell i Mollet del Vallès i el servei entre Martorell i Cerdanyola Universitat, entre les 08.00 i les 17.00h. La resta del dia s’estableix el servei per carretera entre Cerdanyola Universitat i Granollers Centre. Els viatgers de Mollet del Vallès i Montmeló que utilitzen habitualment aquesta línia s’hauran de desplaçar fins a Granollers on podran enllaçar amb la línia R8 i viceversa.

El diumenge 31 de gener es manté el servei de festius programat durant el temps que ha durat la incidència. És dir, hi haurà el servei entre Martorell i Cerdanyola UAB i el servei per carretera entre Granollers Centre i Cerdanyola UAB.

Finalment, el dilluns 1 de febrer es manté el servei actual. Entre les 08.00 i les 20.00h, el tren circularà entre Mollet Sant Fost i Martorell. Els viatgers de Granollers Centre i Montmeló que utilitzen habitualment aquesta línia s’hauran de desplaçar fins a Mollet Sant Fost on podran enllaçar amb la línia R8 i viceversa. Entre l’inici del servei fins les 08.00h i des de les 20.00h al final del servei, se circularà entre Martorell i Cerdanyola Universitat i es prestarà un servei per carretera entre Cerdanyola UAB i Granollers Centre.