La londinenca Janine Johnson tancarà el PAS aquest dissabte amb ‘A night of Bond’

404

La cantant Janine Johnson tanca dissabte 25 de juliol (22.30h) el PAS (Pont a les Arts) amb un dels espectacles que ha triomfat més durant la darrera temporada als clubs més importants de Londres: un repertori, amb posada en escena inclosa, on les cançons més famoses de les pel·lícules de James Bond adquireixen un grau de sofisticació jazzística insòlit.

Portes des del mes de maig fent gira per Catalunya. Com està anant l’experiència?

Estem molt contents. El públic és genial a cada lloc i la rebuda està sent meravellosa.

Fa molts anys que et dediques al món de la música. Què representa per a tu aquest art?Janine Johnson

La música ha estat sempre la meva vida. El meu amor per la música va començar de petita, quan cantava a l’església. A l’escola tocava el piano, la guitarra i també cantava. Participava de diferents representacions i, poc a poc, m’hi vaig anar desenvolupant.

Ens presentaràs ‘A night of Bond’. Què podrem escoltar?

Hem fet una selecció molt maca dels clàssics de James Bond. Temes com Goldfinger o Live and let die, no hi poden faltar, però també hi haurà alguna sorpresa. Per mi, és un gran honor interpretar la banda sonora de les pel·lícules de James Bond perquè són temes que coneix tothom, des de fa 50 anys. Ho gaudeixo molt.

Quins músics t’acompanyaran?

M’acompanyarà Emilio Merone al piano, que és l’arreglista de tots els temes, Maria Rodríguez Reina al violoncel per aconseguir un so més orquestral, Marco Boi al baix, Marco Losada a la bateria i Nil Mujal al saxo.

Una de les particularitats del PAS és l’escenari, el Pont del Diable.

Tinc moltes ganes de conèixer el lloc i d’actuar-hi! A més, és un concert a l’aire lliure. Tinc moltes ganes de cantar per a tots vosaltres.