La martorellenca Dulce Emy fa un taller de pastisseria en línia cada tarda a Instagram

1464

El taller martorellenc de rebosteria i pastisseria Dulce Emy s’adapta al confinament fent vídeos en directe sobre receptes i consells culinaris a les xarxes socials. Després de la primera setmana de tancament i aturada de l’activitat a la seva botiga-taller, ofereix una emissió diària al seu compte d’Instagram, que també es podrà veure en breu a Youtube. Dulce Emy hi explica receptes i consells als seus seguidors.

Noemí López Crespo –Dulce Emy- pretén fer passar aquets dies a base de trucs i consells tot interactuant amb els seus seguidors, als qui fidelitza cada tarda. Cada dia a les 18.00h fa una emissió en directe, que des d’ara s’enregistra a l’IGTV o televisió d’Instagram i també al seu canal de Youtube.

Noemí López Crespo (Dulce Emy)

A mesura que ha avançat el confinament, el número de seguidors ha crescut fins i tot més enllà de Catalunya, i l’opció dels vídeos en directe, que més tard es poden recuperar, guanya adeptes. Emy comenta que va començar amb una cinquantena de seguidors, i que, ara per ara, ja en té més de 120, de diferents països.

Noemí López Crespo (Dulce Emy)
Dulce Emy Instagram
Dulce Emy Instagram

L’elaboració de pastissos i dolços és una activitat que està guanyant força entre els ciutadans. Dulce Emy és conscient que, per evitar que la gent surti massa sovint de casa per a les compres, “penjo cada matí a Instagram els ingredients de la recepta de la tarda”.

Explica que, fins i tot, hi ha seguidors que li demanen els ingredients amb temps, per planificar-se la compra setmanal.

Noemí López Crespo (Dulce Emy)

La Noemí és un dels molts casos de treballadora autònoma a qui la situació actual ha afectat plenament: “és un moment molt dur com a petita empresa i autònoma, ja que he hagut de tancar la tenda física i deixar de fer cursos i comandes, ja que els esdeveniments per als que treballo, bàsicament casaments, s’han cancel·lat”. Fer aquestes històries a Instagram l’ajuda a “tenir una desconnexió al llarg de tot el dia, i és una manera d’estar connectats amb la gent i de desconnectar amb el que ens està passant, que ens ajuda tant a nosaltres com als seguidors a evadir-nos”.

Noemí López Crespo (Dulce Emy)

Els vídeos en directe són cada dia a les 6 de la tarda i queden gravats al perfil de Dulce Emy. A més, comparteix les receptes que fan els seus seguidors i recorda què farà a l’endemà.