La martorellenca Maria Casas, a un pas de la final del Campionat Autonòmic amb la selecció catalana de rugby

1103
Maria Casas (RC Martorell)

La jugadora de l’absolut femení del Rugby Club Martorell, Maria Casas, podria clasificar-se per a la final del Campionat Autonòmic de seleccions absolutes femenines de rugby. En cas de guanyar aquest diumenge a Andalusia (Estadi de la Cartuja, 13.00h), el combinat català podria ser uns dels finalistes del torneig que va començar al Complex Esportiu La Mar Bella el passat 21 d’octubre. Casas és una de les 31 jugadores escollides per Carlos Juidías per prendre part en la cita estatal.

La selecció catalana, en el grup A va imposar-se a Castella i Lleó en la primera jornada de competició (26-24). En aquest partit, la martorellenca Maria Casas no va entrar a la convocatòria. En la segona jornada, que es disputarà el proper diumenge a Andalusia, Casas serà un dels nou canvis que introduirà Juidías, juntament amb Vio de Puig i Gisela Ferro (Poble Nou), Anna Aguilà i Montse Leuga (INEF Barcelona), Yaiza González i Anna Muñoz (GEiEG), Cristina Jorba (Tarragona) i Laura Torres (BUC).

Pel que fa al grup B del Campionat Estatal, les seleccions del País Basc i València disputaran l’altre bitllet per a la gran final. Aquest partit serà diumenge (11.30h), abans del partit del combinat català contra l’andalús.